T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / ÇUKUROVA - Yunus Emre İlkokulu

YUNUS EMRE İLKOKULU VELİLERİ İLE PROJEMİZ BAŞLADI...

Belediye Evleri Mahallemizde kitap okuma alışkanlığı kazanmış okuyan velilerden oluşan örnek bir topluluk oluşturulması ve çocuk eğitiminde okuyarak velilerimizin kendisini geliştirmesi, olumlu yönde değiştirmesi amaçlanmaktadır.

 Velilerimiz arasında kitap okuma alışkanlığını   yaygınlaştırmak. Velilerimizin dünyaya, olaylara, insanlara farklı açıdan bakma alışkanlığı kazandırarak,   kavrama güçlerini geliştirmek, Velilerimize etkili düşünebilme,  problem çözme becerileri kazandırmak. Kitap okuma sürecine ailelerin de katılımını sağlamak. Velilerimize çocuk eğitimi konusunda dayak ve cezalar yerine olumlu disiplin yöntemlerini fark ettirmek. Velilerimize doğru iletişim nasıl olur, sevdiklerimizi "gerçekten "duyup kendimizi de daha içten bir biçimde duyabilmemiz konusunda farkındalık geliştirmek.

Okul aile birliği tarafından temin edilen kitaplar  Leyla NAVARO'nun "Gerçekten Beni Duyuyor Musun?"  ve   Doğan CÜCELOĞLU'nun "Geliştiren Anne Baba" kitabı gönüllü velilerimize imza karşılığı dağıtılacaktır. Belirlenen tarih aralığında velilerimiz kitabı okuyacaklardır. Kitapla birlikte velilerimizin de aktif katılımıyla  Okul psikolojik danışmanları Aynur Sarı ve Gonca Nur Öfkeli  öncülüğünde kitap paylaşım etkinliği yapılacaktır. Daha sonra okulumuzda yeni bir liste oluşturulup bu listede yer alan velilerimizle de aynı eğitim yapılacaktır. 

 Katılan duyarlı velilerimize teşekkürler...

Kitap Paylaşım günü fotoğrafları için  TIKLAYINIZ...

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.12.2022 - Güncelleme: 08.09.2023 23:00 - Görüntülenme: 206
  Beğen | 3  kişi beğendi